• New shirt + hair talk

  Maybe some of you recognized this bag I posted on my Instagram the other day? I went for a quick visit to H&M in town, as they had launched their H&M Studio collection. Their clothes look really nice, but it reminds me a lot of Acne Studios’ style. Maybe H&M have got some inspiration from? 😉
  I was such in an autumn mood that day, so I chose to try the orange color, which is usually not the color I wear the most.
  Now it’s almost a week ago since I got my hair done, maybe you can tell that I’ve got highlights. However, I didn’t get much, as I had never dyed my hair before. I want to try to preserve the summer hair, now that the dark days are just around the corner.
  I’ve been quite busy the past few days regarding the school, but also the weather hasn’t been nice taking pictures. I hope there soon will be some sunshine. I’m on my way to town now to meet up with a friend of mine. Hugs!

  Måske nogle af jer kan huske denne pose jeg postede på Instagram denne anden dag? Jeg var et smut forbi H&M inde byen for at se deres Studio kollektion. Deres tøj så virkelig fedt ud, men det minder mig meget Acne Studios stil. Måske H&M har fået lidt inspiration fra dem? 😉 Jeg var sådan i et efterårshumør den dag, så jeg valgte at springe ud i den orange farve, hvilket ellers ikke er lige en af de farver jeg bæger mest.  
  Nu er det næsten en uge siden jeg fik ordnet mit hår, men måske nogle af de skarpe kan se at jeg har fået highlights. Dog fik jeg ikke så meget, da jeg aldrig havde prøvet at få farvet mit hår før. Jeg vil prøve at bevare sommer håret, nu hvor den mørke tid er lige rundt om hjørnet. 
  Har haft en del travlt de sidste par dage mht. skolen, men vejret har dog heller ikke lige til at tage billeder desværre. Håber snart der kommer et par solstråler. Jeg smutter ind til byen nu for at mødes med en veninde, knus!

  Share:

  1 Comment

  1. Corie Bratter
   October 7, 2015 / 11:21 am

   Never heard about H&M Studio.. will need to pay a visit there soon then!Coriewww.barefootinluxembourg.com

  Leave a Reply