• I wouldn’t mind wearing #8

  I wouldn't mind wearing

  Hello sweeties! Here is one of my many I wouldn’t mind wearing post. The long trenchcoat trend has caught my attention. I found one the other day in Zara, which is the one above in the collage. It looked so nice, and it also has a belt with it that I think look so cool when you have the ‘knot’ hanging in the back. Now that it’s my birthday soon, I hope I’ll be lucky and get it. Otherwise, as it’s highly ranked on my craving list, I’ll probably go and get it myself 😀 Have a nice evening, kisses!
  Hej sweeties! Her er en af mine mange I wouldn’t mind wearing post. Jeg er blevet helt grebet af den lange trenchcoat trend som går til under dine knæ. Jeg fandt en den anden dag i Zara, som er den i kollagen ovenover. Den var så flot og så havde den også et bindebælte som jeg synes ser så fedt ud når man lader ”knuden” hænge bagpå. Nu hvor det snart er min fødselsdag, kan man håbe at jeg er heldig at få den. Ellers da står den rimeligt højt oppe på min craving liste, smutter jeg nok selv ud og købe den 😀 Ha’ en dejlig aften, kys!


  Shop the look:

  Share:

  Leave a Reply