• How to style an oversized shirt

  Shirt // Gant    Sweater // Donna Lane    Jeans // Wåven    Boots // Gestuz    Clutch // Balenciaga


  Hello Sweeties! I hope you’re all doing well. Today I wanted to show you how I style an oversized shirt. I love running around in big shirts at home, and since I don’t own an oversized shirt I asked my step dad to borrow some of his. I think it turned out quite nice, so I thought I wanted to take it to another step and also wear it outside apart from home 🙂 This outfit is perfect for you who during the winter don’t like to wear tight shirts and sweaters.

  I’m soon heading to town to meet up with a friend of mine and watch a fashion show for a shop in town. Afterwards we will find a restaurant and have a nice dinner. Have a nice evening, hugs 🙂
  Hej Sweeties! Jeg håber I alle har det godt. I dag ville jeg vise jer hvordan man stylede en oversized skjorte. Jeg elsker at rende rundt i store skjorte herhjemme, og siden jeg ikke selv ejer en har jeg spurgt min pap far om jeg måtte låne nogle af hans. Tænkte det var på tide at tage det til et nyt ‘level’ og bære en oversized skjorte offentligheden, i stedet for kun at rende rundt i dem herhjemme. Dette outfit er perfekt til jer som ikke er til stramme skjorter og trøjer i løbet af vinteren.

  Jeg skal snart ind til byen for at mødes med en veninde, hvor vi skal se et fashion show. Bagefter tager vi på en restaurant og får os noget lækkert at spise. Ha’ en dejlig aften, knus 🙂

  Share:

  Leave a Reply