• Green Mojito

  Photo taken from Tumblr


  Hello! I’m trying to get into my healthy routine again, by drinking a smoothie each morning. I came across this delicious smoothie the other day, which caught my attention from its green color. It’s really tasty and is full of vitamin C. Definitely worth trying!
  I’ve been busy lately due to homework, so there has been quite silent on my blog and Instagram unfortunate. It’s tough to be an IB student 😀 Have a great Sunday, kisses!
  God formiddag! Jeg er igang med at prøve at få min sunde routine igen, ved at drikke en smoothie hver morgen. Jeg fandt denne lækre smoothies den anden dag, da jeg blev grebet af den grønne farve 🙂 Den smager super godt og så er den fuld af vitamin C. Helt klart værd at prøve! 
  Jeg har haft rimelig travlt denne her uge da jeg har en masse lektier for, så der har været lidt stille både på bloggen og Instagram desværre. Det er hårdt at være en IB elev 😀 Indtil videre må I have en god søndag, kys!
  Recipe: 
  240 ml coconut water or water
  3 peeled limes
  25 g spinach
  18 g mint
  320 g pineapple


  Share:

  Leave a Reply