• Casual saturday

    A little peak from yesterday’s outfit. I think it’s time to say goodbye to the skirts, as it was a bit chilly wearing this. I went to town yesterday with a friend of mine, where we just went to some shops and looked around. I’m trying to save up, as I’m going to Paris with my mum soon in two weeks for my birthday. Can’t wait to go to the cosy cafes and hopefully do some shopping! 
    Et lille peak fra gårdagens outfit. Jeg tror det er ved at være slut med nederdele, da det var en smule køligt at have den her på. Jeg var et smut inde i byen igår med en veninde, hvor vi dasede rundt og kiggede i butikker. Jeg prøver at spare sammen, da jeg snart skal til Paris med min mor om to uger på min fødselsdag. Jeg kan slet ikke vente med at tage på de hyggelige cafeer og forhåbenligt få shoppet! 

    Share:

    Leave a Reply