• Breakfast time

  Here are more pictures from Paris when my mum and I went out for breakfast. This is probably the most delicious breakfast, I’ve ever had! The restaurant was right in front of our hotel, which was perfect. However, the second day it was closed. Such a pity, as there were so much on the menu card that we wanted to try out. 

  I’m at the moment in the airport waiting for my plane to Denmark. Can’t wait to see my boyfriend, friends and family. Finally, it’s my turn to have a vacation this coming week. Wednesday I’ll leave for Mallorca, quite busy week ahead, but it’s going to be nice with some sun. Wouldn’t mind getting a little bit tanned before winter. Hugs! 🙂
  Her er nogle billeder fra Paris da min mor og jeg var ude og spise morgenmad. Det her var nok den bedste morgenmad jeg nogensinde har fået! Restauranten lå lige foran vores hotel, hvilket var perfekt. Desværre var den lukket dagen efter, hvilket var en skam, for der var meget mere vi gerne ville have prøvet at smage fra menu kortet.

  Jeg sidder i lufthavnen lige nu og venter på mit fly til Danmark. Glæder mig til at se min kæreste, venner og min familie. Endelig er det min tur til at have ferie denne her kommende uge. På onsdag tager jeg videre til Mallorca, travl uge, men det bliver dejligt med noget sol. Jeg ville ikke have noget imod og få en smule farve inden vinteren. Knus! 🙂 

  Share:

  Leave a Reply