• Sweater weather

    Sweater // Gina Tricot    Top // Guess    Jeans // Abercrombie&Fitch    Shoes // Pavement  Watch // Invicta    Necklace // Maanesten 
    Puuh, it’s getting cold now. Only 13 degrees? Come on, I don’t want to dig into my wardrobe to find my winter coat already. I’m still trying to believe that the summer isn’t over yet, by wearing my espadrilles, but I must admit that they soon need to be put away with the summer clothes. This week I’m going to an exciting event in town, where a shop will open. Maybe some of the people here in Luxembourg know which one I’m talking about 😉 Otherwise, you will find some pictures on my blog soon. Hugs!


    Puuh, det er ved at blive koldt nu. Kun 13 grader? Come on, jeg gider ikke allerede at skulle grave min vinterjakke frem fra mit skab. Jeg prøver stadig at tro på at sommeren ikke er ovre endnu, ved at have mine espadrillers på, men jeg må indrømme at det snart er deres tur til at blive pakket væk med sommertøjet. Denne uge skal jeg til et spændende event i byen, hvor en butik vil åbne. Måske allerede nogle af jer her i Luxembourg ved hvilken jeg snakker om? 😉 Ellers finder du snart nogle billeder på bloggen. Knus!

    Share:

    Leave a Reply