• Ready for wedding

  I have almost got all what I need for my mum and stepdad’s wedding. This time I’ve gone quite crazy with the colors, as I’ve mixed blue and yellow together. I haven’t worn high heels this whole summer, so I might need to start getting used to it again, and especially since I have to walk my mum up the aisle. Ahh, I’m so excited, can’t wait till next week! Alright, short update, as I have to head back to my homework. Have a nice evening sweeties! 

  Jeg har næsten fået alle tingene på plads mht. min mor og stedfars bryllup. Denne gang jeg er gået lidt amok med farverne, da jeg har mixet blå og gul sammen. Jeg har ikke haft stiletter på hele denne sommer, så jeg må hellere begynde at vænne mig til det igen, og især nu hvor jeg skal følge min mor op ad kirkegulvet. Ahh, jeg er så spændt, kan slet ikke vente til næste uge! Det bliver til en kort opdatering, da jeg er nødt til at vænne tilbage til mine lektier. Hav en dejlig aften sweeties!

  Share:

  1 Comment

  1. Corie Bratter
   September 9, 2015 / 9:00 am

   Great shoes! I cannot wait for the pictures! Have fun and enjoy the moment!Coriewww.barefootinluxembourg.com

  Leave a Reply