• OUTFIT OF THE DAY: RELAXED

  Jacket // Cream    Pants // Gina Tricot    Shirt // Gina Tricot    Bag // Zara


  Today I didn’t feel like wearing jeans, so I decided to put on my favorite outfit from Gina Tricot. It’s so comfortable and relaxing, and still looks nice without looking too much like a sweat suit. Also, I couldn’t resist wearing my fluffy jacket, which is absolutely the softest jacket I’ve ever touched.

   I’ve also got a new bag for school, as my old one was quite worn out. I’m so happy for my new bag, which has so much space for all my books and folders. Unfortunately, that means it also gets really heavy…

  Today the event, I was supposed to go to was cancelled. Such a pity, As I was so excited all day long, but thankfully they said it would be postponed. Tomorrow I’m going to the first volleyball match of the school year right after school. I’m looking forward to see how it will go, as I’ve only had three practices. I should probably head to bed soon, as I have a long upcoming day tomorrow. Goodnight! 

  I dag følte jeg ikke rigtig for at have jeans på, så jeg besluttede mig istedet for at tage mit yndlings sæt på fra Gina Tricot. Det er så behagligt og afslappende, men stadig ser det pænt ud uden at ligne for meget et ‘sweatsuit’. Og så kunne jeg heller ikke modstå at have min fluffy jakke på, hvilket er den blødeste jakke jeg nogensinde har rørt. 

  Jeg har også fået en ny taske til skolebrug, da min gamle var ved at gå i stykker og rimelig slidt. Jeg er virkelig glad for min nye taske siden den har så meget plads til alle mine bøger og mapper. Desværre betyder det også at den bliver tungere…

  Jeg skulle have været til et event i dag, som desværre blev aflyst. Det var så ærgerligt da jeg ellers havde glædet mig hele dagen, men heldigvis sagde de at det ville blive udskudt. Imorgen står den ellers på skoleårets første volleyball kamp. Jeg glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå, da jeg kun har haft tre træninger. Jeg må nok hellere se at komme i seng, så er jeg klar til en lang dag i morgen. Godnat!  Share:

  Leave a Reply