• Leopard and boots

  Jacket // Vila    Blouse // Lise Sandahl    Pants // Zara    Shoes // Gestuz    Sunglasses // Celine

  I haven’t used this jacket in ages, so I thought it was time to use it again before it gets too cold. Maybe you have noticed another new thing? If you said shoes, you’re right! I’m so happy for my purchase, as they’ve been with me ever since. I think they’re so nice, and can be used for casual and dressed up. These are definitely my new favorite shoes!

  I’m getting my hair done on Wednesday, and as usual, I’m not quite sure what to do, but I’ve thought about highlights. I’ve never colored my hair before, so I’m a bit nervous IF I choose to get the highlights. Oh well, we will see if I’m a chicken or not 😉 Kisses!
  Jeg har ikke brugt denne jakke i lang tid, så tænkte det var på tide at finde den frem inden det bliver alt for koldt. Måske I har lagt mærke til noget nyt? Hvis du gættede skoene, så var du helt rigtig! Jeg er så glad for mit køb, da jeg har haft dem på lige siden. Jeg synes de er så fine, og de kan både bruges til casual og til det festelige. De er helt klart mine nye yndlings sko!

  Jeg skal have ordnet mit hår på onsdag, og som altid ved jeg ikke hvordan det skal klippes, men jeg har tænkt lidt på highlights. Jeg har aldrig farvet mit hår før, så jeg er en smule nervøs HVIS jeg vælger at få highlights. Vi får at se om jeg er en kylling eller ikke 😉 Kys!

  Share:

  3 Comments

  1. Anouk
   September 28, 2015 / 7:14 pm

   Looking great from head to toe! LUXESSED

  2. Corie Bratter
   September 29, 2015 / 1:23 pm

   I think it is the perfect outfit for this season! Love the Jacket!Coriewww.barefootinluxembourg.com

  3. Carmen B.
   September 29, 2015 / 2:00 pm

   Great outfit and I love how the pictures turned out! Plus thumbs up for the boots ;)xx

  Leave a Reply