• Last weekend

  Just got back from volleyball, quite exhausted now. I can feel that it has been a while since I’d played, have to get back in the game 😉 I have finally received the pictures, and I’m so happy with the results. The photographers were so nice, and hopefully I will work with some of them in the future. 

  I’m sorry that I haven’t updated my blog as much as I promised, but since I’ve started in school, I have been quite busy with homework and my volleyball. I also went to my mum’s bachelor party Tuesday, where we surprised her with a belly dance lesson. We had such a great time, but I must admit that it’s not as easy as it seems to move your hips! Now it’s finally weekend, so hopefully I can spend a bit more time on preparing some post for you guys. Kiss! 

  Jeg er lige kommet hjem efter en lang volleyball træning, puuh jeg kan godt mærke det er længe siden jeg har spillet. Gotta’ get back in the game 😉 Nu har jeg endelig modtaget billederne, og jeg er sÃ¥ glad for resultaterne. Fotograferne var virkelig søde, og forhÃ¥bentlig vil jeg arbejde med nogle af dem i fremtiden.

  Jeg er ked af, at jeg har opdateret min blog så meget som jeg har lovet. Nu hvor jeg er begyndt i skole har jeg har meget travlt med lektier og min volleyball. I tirsdags tog jeg til min mors polterabend hvor vi overraskede hende med en mave dans lektion. Vi havde det så sjovt, men jeg må indrømme at det ikke var så nemt at svinge med hofterne! Nu er det endelig weekend, så forhåbentlig kan jeg bruge lidt mere tid på at forberede nogle indlæg til jer. Kys!

  Share:

  Leave a Reply