• INTERIOR ADDICT

  1. Ellos Home   //   2. Ellos Home   //   3. Ellos Home   //   4. Desinio   //   5. Ellos Home   //   6. Ellos Home   //   7. Ellos Home   //                       8. Ellos Home   //   9. Ellos Home

  I  just created this collage when I of all sudden became so inspired by other bloggers. Since it’s my birthday soon, most of the ‘cheap’ things from this collage will probably end on my wishlist. I’m so obsessed with everything that has the shape of a diamond, as you might can tell from above 😉 Doesn’t sound surprising as ‘Diamonds are a girl’s best friend” 

  Another thing I also just wanted to say was that these coming days will be a little stressful because it’s my mom and stepdad’s wedding this weekend and also my lovely boyfriend is visiting! So I’ll put the blog to the side for the next few days, but I’ll be back again Monday. So long sweeties 🙂
  Jeg fik lige tryllet denne her collage frem her til aften hvor jeg lige pludselig blev så inspireret af andre bloggere. Nu er der ikke så længe til min fødselsdag, og de fleste af de ‘billige’ ting vil nok komme til at stå på min ønskeliste fra denne collage. Jeg er helt vild med alt som har formen af en diamant for tiden, som I nok kan regne ud fra ovenover 😉 Ikke så overraskende når ”Diamonds are a girl’s best friend”

   En anden ting jeg også lige ville sige var at de kommende dage bliver lidt stressende da det er min mor og papfar’s bryllup denne weekend og jeg får også besøg af min dejlige kæreste. Så bloggen bliver lige lagt til siden de næste par dage, men vender tilbage igen på mandag! I må have det godt så længe, knus 🙂 


  Share:

  Leave a Reply