• SUNS OUT GUNS OUT

   Top // Pull&Bear   Pants // Wäven   Sweater // Gina Tricot   Shoes //  Pavement

  Sorry for the silence on the blog, just needed a few days off to enjoy my vacation, but now I’m back again 🙂 Yesterday I spend the whole day helping my boyfriend and his family moving, quite exhausting and slept like a baby yesterday. Today the weather is finally a bit warmer, which you might can see on my clothing. I bought these pants for only 13 euros at Urban Outfitters the other day in Copenhagen. Best purchase I’ve done for a while! 

  I think we will go to the harbor later to get some ice-cream, haven’t had a good traditional danish ice-cream in ages 😉 Hugs!

  Undskyld for stilheden på bloggen, havde lige brug for et par dage til at slappe af og nyde ferien, men nu er jeg tilbage igen 😉 Igår brugte jeg hele dagen på at hjælpe min kæreste og hans familie med at flytte, puha det var hårdt og sov som en baby. I dag er vejret endelig blevet godt igen, hvilket I måske kan se på mit outfit. Jeg købte disse bukser til kun 96 kr. i Urban Outfitters den anden dag i København. Det bedste køb jeg har gjordt længe!

  Jeg tror vi senere vil tage ned til havnen og få en is, har ikke fået en gammeldags-is i lang tid 😉 Knus!  

    

  Might need a belt for these pants… 

  Share:

  Leave a Reply