• First day of school outfit

   Dress  //  Turnover    Shoes  //  Pavement    Sunglasses  //  Kaibosh    Net  // Mariapil

  I just got home from the first day of school, and it was so nice to see all my friends again. Today we didn’t do much in school except listening to lectures about the new IB program we’re about to begin with. Tomorrow and the day after we will go on a school trip where we will do some activities and come back again in the afternoon. Not a bad start for this week 😉


  I bought this dress in Denmark during the vacation, and I can already tell that this will be one of my favorite dresses from now on. It’s so comfy and I like the fish net material that creates a sporty look. Instead of going full on sporty with a pair of sneakers, I choose my ballerinas to give it a more feminine look. Now I’ll tidy up my room, as I decided to get rid of all my old clothes I don’t use anymore. I was thinking of selling it here on the blog, but I’m not quite sure yet, I’ll see what I end up with. Have a great day! Kiss 🙂

  Jeg er lige kommet hjem fra første skole dag, og det var så dejligt at se alle mine venner igen. I dag lavede vi ikke det store, udover at lytte til foredrag om det nye IB program vi snart skal igang med. Imorgen og i overmorgen tager vi på skole tur hvor vi vil lave nogle aktiviteter og komme hjem igen om aftenen. Ikke så dårligt en begyndelse på ugen 😉


  Jeg købte denne kjole i Danmark i sommerferien, og jeg kan allerede sige at det bliver min nye yndlings kjole fremover. Den er virkelig behagelig at have på, og så kan jeg godt lide net materialet som giver et sporty look. I stedet for at køre fuld sporty med et par sneakers, sammensatte jeg den med et par ballerinaer for at give det et mere feminint look. Nu vil jeg rydde op på mit værelse, da jeg besluttede mig for at slippe af med alt mit gamle tøj jeg ikke længere brugere. Jeg tænkte måske på at sælge noget af det her på bloggen, men jeg er ikke helt sikker endnu, må lige se hvad jeg finder ud af. Ha’ en dejlig dag! Kys 🙂

  Share:

  Leave a Reply