• Essential tool for your nails

  Good morning sweeties! The other day I went shopping, and I purchased these two items. Now that fall is soon arriving, I decided to buy an army green nail polish. It’s a bitter feeling walking by the windows in the shops, and see nothing but autumn clothes hanging on the dolls. Can’t believe summer is almost over, but that just means it’s time for some new autumn clothes 😉 I have already got some nice stuff, which I can’t wait to wear!

  Okay, back to the nails. I found this tool at a hairdresser on my way home, and I just couldn’t resist. I always wear nail polish, and by having the patient to apply it I also need to remove the excess left behind next to my nails. Usually I use a cotton bud for this, but I always end up removing some of the nail polish on my nails. Such a struggle, but this little tool is a lifesaver. It has a sharp tip, which makes is much easier to remove the excess. So here you go nail freaks like me, this is definitely a must have. 
  God formiddag sweeties! Den anden dag fik jeg shoppet lidt, hvor jeg købte disse to ting. Nu hvor efteråret snart er på vej, besluttede jeg mig for at købe en army grøn neglelak. Det er en lidt kedelig følelse at gå forbi vinduerne i butikkerne, og se efterårstøjet allerede hænger på dukkerne. Jeg kan simpelhen ikke forstå sommeren snart er overstået, men det betyder bare at det er tid til noget nyt efterårstøj 😉 Jeg har allerede fået nogle gode ting, som jeg ikke kan vente med at have på!

  Okay tilbage til neglene. Jeg fandt dette værktøj hos en frisør på vej hjem, som jeg kunne ikke modstå at købe. Jeg har altid neglelak på hænderne, og ikke nok med at skulle være tålmodig og påføre det, så skal man også fjerne det overskydende som man rammer ved siden af. Normalt bruger jeg en vatpind til dette, men jeg ender altid med at fjerne noget af neglelakken på mine negle. Such a struggle, men dette lille værktøj er en lifesaver. Den har en skarp spids, hvilket gør det er meget lettere at fjerne det overskydende. Så værsgo for alle jer negle freaks som mig, dette er absolut et must have.

  Share:

  Leave a Reply