• Cake Cake Cake


  You know it’s summer when you can find these delicious strawberry cakes in danish bakeries. This is my second favorite cake, right after the leading carrot cake 😉 I just got back to my mum and stepdad, after an exciting event that occurred yesterday, which I’ll talk more about in a different post. 
  Tomorrow, many of my friends will begin in school, sorry if you’re one of those people and you’re reading this… I still got some time left before I’m heading back to Luxembourg. Can’t believe how fast this vacation went! Ah, and now I’m starting the IB program. Help me. I’m actually quite nervous, but I keep telling myself that plenty of other people have made it through so no worries. Gotta stay positive! Alright, talk to you soon, hugs 🙂


  Du ved det er sommer når man kan finde disse jordbærkager hos de danske bagerier. Dette er min anden favorit kage, lige efter den førende gulerodskage 😉 Jeg er lige kommet tilbage til min mor og stedfar, efter et spændende event jeg var til i går, som jeg vil tale mere om i et andet indlæg.
  I morgen skal mange af mine venner begynde i skole, sorry hvis du er en af de mennesker, og du læser med nu… Jeg har stadig lidt tid tilbage, før jeg vender næsen mod Luxembourg. Jeg kan slet ikke forstå, hvor hurtigt denne ferie gik! Ah, og nu starter jeg på IB-programmet. Hjælp mig. Jeg er faktisk rimelig nervøs, men jeg bliver ved med at fortælle mig selv, at masser af andre mennesker har gået igennem det samme, så ingen bekymringer. Må forblive positiv! Vi tales ved, knus 🙂


  Share:

  1 Comment

  1. Corie Bratter
   August 10, 2015 / 2:07 pm

   Cake looks yummy and I love the dog!Corie

  Leave a Reply