• Backstage from yesterday’s event

  Yesterday I went to a photo shoot that was held in Kirchberg here in Luxembourg. It was super fun as everyone was welcome, such as photographers, models and makeup artists. I ended up staying there for the whole day, and I had many beautiful pictures taken that I can’t wait to show you guys! After a quick visit at Subway on my way home, I went straight to bed as I was so exhausted 😉 I hadn’t had a Subway sandwich for such a long time, so I couldn’t resist as my friends asked if I wanted to join them. Anybody know that feeling? Good night, sweet dreams 🙂 

  I går tog jeg til et foto shoot, som blev afholdt i Kirchberg her i Luxembourg. Det var super sjovt da alle var velkomne, såsom fotografer, modeller og makeup artister. Jeg endte med at bliver der hele dagen, og jeg fik taget en masse smukke billeder, som jeg ikke kan vente til at vise jer! Efter et hurtigt besøg på Subway på vejen hjem, gik jeg stort set i seng lige med det samme, da jeg var så udmattet 😉 Jeg havde ikke fået en Subway sandwich i så lang tid, så jeg kunne ikke modstå fristelsen, da mine venner spurgte, om jeg ville med dem. Nogen der kender følelsen? Godnat og sov godt 🙂

  Share:

  1 Comment

  1. Corie Bratter
   September 1, 2015 / 12:29 pm

   Cannot wait to see the final pictures!Coriewww.barefootinluxembourg.com

  Leave a Reply