• Back to school outfits

                     Untitled #28

  I find these posts, so useful when I read them on other blogs, so I thought I would make one myself. My style can change a bit from day to day, depending on my mood. I like to vary my choice of clothing as there are so many different styles that I love. It’s not always I have the time in the morning to plan out my outfit, which often can be seen when I’ve been in a rush. By this I mean I’m probably not wearing any jewelleries or my outfit might not be ‘on point’. I’m not gonna lie when I say that this problem can sometimes ruin my mornings. Actually, I have recently tried to think about what to wear for the next day just before I go to bed, so I don’t end up having crises the next morning. 

  But does Clausen manage to do this every single night? Nope, not at all. Once I hid the cushions, I’m out 😀 Have a great evening, kisses!  
  Eftersom jeg selv synes disse indlæg er så brugbare, tænkte jeg på at lave en. Min stil kan ændre sig en smule fra dag til dag afhængigt af mit humør. Jeg elsker at varierer mit valg af tøj, da der er så mange forskellige tøj stile jeg kan lide. Det er ikke altid jeg har tid om morgnen til at planlægge mit outfit, hvilket ofte kan ses hvis jeg har haft travlt. Med dette mener jeg at jeg måske har glemt mine smykker eller mit outfit ikke er ‘on point’. Jeg lyver ikke når jeg siger at dette problem kan noglegange ødelægge min morgen. Jeg har faktisk det seneste prøvet at tænke på, om aften inden jeg går i seng, hvad jeg skal have på dagen efter for at forhindre i tøj krise om morgnen. 

  Men formår Clausen at gøre dette hver aften? Niks, overhovedet ikke. Når jeg rammer sengen, går jeg ud som et lys 😀 I må have en god aften, kys! 


  Click to shop

                                                             

                        Back to business


                                                                                                              Click to shop

                                                              

  Share:

  Leave a Reply