• To complete the look

  1. here  //  2. here  //  3. here  //  4. here  // 5. here  //  6. here

  This summer my love for hats have gotten even bigger! I find them so classy and kind of bohemian, depends on how you dress of course. Especially now during the summer, when my eyes are a bit more sensitive towards the sun, the hats are perfect for this. However, the weather is quite windy here in Denmark, so I’m not sure if I would manage to keep it on… But it’s on my ‘top 5 must haves’ list of the summer to buy a hat.

  I have also been shopping when I was in Italy, can’t wait to show you what I’ve bought! Hugs, have a great day 🙂  
  Denne sommer har min kærlighed til hatte blevet endnu større! Jeg synes de er så klassiske og boheme-ish, afhængig af hvad du har på selvfølgelig. Især nu hvor det er sommer, og mine øjne er mere følsomme over for solen, er hatte perfekt til dette. Vejret er dog ikke lige til hatte her i blæsende Danmark, så om jeg ville formå at beholde den på tror jeg nu ikke… Men det er på min ‘top 5 must haves’ liste over sommeren at få en hat. 

  Jeg har også shoppet lidt da jeg var i Italien, kan ikke vente med at vise jer hvad jeg har købt! Knus, ha’ en god dag 🙂

  Share:

  Leave a Reply