• The beauty of Rome

  I just wanted to show you these few snapshots I got from when I was in Rome. It was such a breathtaking view inside the church. Even though history is not one of my strongest subjects in school, I still love to look at it and try to imagine how it would have been back in the days. One thing I just can’t understand is how they created one of these beautiful pieces. Back then they didn’t have all these tools and machines to build with as we have today. I guess that’s just part of the unknown history? 


  Today is our last day in Italy. Those two weeks went by so fast, can’t believe I’m already leaving tonight. We just got back from town, where we bought some sweets so we are prepared for the long drive. The weather is so bad right now, but it doesn’t really matter as I have to pack my suitcase anyway. Apparently the weather is also bad in Denmark, not what I hoped for. Alright talk to you soon, hugs!  


  Jeg ville lige vise jer disse få snapshots jeg fik taget da jeg var i Rom. Det var så smukt i denne kirke. Selvom historie ikke er et af mine stærkeste fag i skolen, så elsker jeg stadig at se på det og prøve at forestille mig, hvordan det ville have været tilbage i tiden. En ting jeg ikke kan få ind i mit hoved er hvordan de fik lavet sådan et mesterværk. Dengang havde de ikke alt det værktøj og alle de maskiner til at bygge med, som vi har i dag. Jeg tror bare det er en del af den ukendte historie?


  I dag er det vores sidste dag i Italien. De to uger er gået så hurtigt, jeg kan slet ikke forstå vi allerede rejser i aften. Vi er lige kommet tilbage fra byen, hvor vi købte noget slik, så vi er forberedt til den lange køretur. Vejret er meget dårligt lige nu, men det gør egentlig ikke noget, nu hvor jeg alligevel skal pakke min kuffert. Desværre er vejret også dårligt i Danmark, ikke lige hvad jeg håbede på. Det var alt for nu, knus!

  Share:

  1 Comment

  1. Corie Bratter
   July 28, 2015 / 11:22 am

   I love Rome! Such romantic eternal city!Coriewww.barefootinluxembourg.com

  Leave a Reply