• Sunlight through palm trees

  Now my suitcase is almost packed again, and this time the journey will go to Italy. We will go by car, so it’s gonna be a long ride. I’m unfortunately not the most entertaining person when it comes to long car rides, as I sleep as soon I get into a car… Although, I’ll try my best to be a bit more talkative 😉 Tomorrow before we leave, my friend, her mother and I will get our nails done. I’m looking so much forward to get a french manicure. You can never go wrong with well groomed nails!

  The pictures above, are also taken on Mallorca, when we went out to visit some friends. I simply couldn’t resist not to get any pictures taken, since it was so beautiful with the sun shining through the palm trees. What a view…  Nu er kufferten snart pakket igen, og denne gang går turen til Italien. Vi skal køre derned i bil, hvilket bliver en lang tur. Jeg er desværre ikke den mest underholdende person når det gælder lange køreture, da jeg sover ligeså snart jeg har sat mig i bilen.. Jeg skal dog gøre mit bedste for være lidt mere snaksaglig 😉 Imorgen inden vi smutter til Italien, skal min veninde, hendes mor og jeg ned og få ordnet negle. Jeg glæder mig sådan til at få lavet en fransk manicure. Den går man aldrig galt i byen med!

  Billederne ovenover er også taget på Mallorca, da vi var ude og besøge nogle venner. Jeg kunne simpelthen ikke lade hver med at få taget nogle billeder, nu hvor der var så flot og solen som skinnede igennem palmerne. Hvilket syn..   

  Share:

  1 Comment

  1. Corie Bratter
   July 9, 2015 / 7:33 am

   Lovely outfit and amazing background, looks such tropical place!Coriewww.barefootinluxembourg.com

  Leave a Reply