• Pizza time

  I can absolutely recommend this restaurant called Diablito placed in Puerto Portals on Mallorca. They make the best pizza ever that we got last week. The pizza is thin and crispy, which I think is the best. Personally, I don’t like the really thick ones, so if you prefer the ‘American’ kind of pizza, don’t go to this place 😉 Unless you want to try something new and also try out their delicious salads…

  I’m at the moment relaxing at home, as I have been out this whole morning with my best friend and done some shopping. I had to buy many things, since I ran out of face cream, body lotion, deodorant and more girl stuff. But now I’m all good again, and ready to go to Italy. Later I’ll meet up with an old friend of mine I haven’t seen in ages. Kisses! 
  Jeg kan helt klart anbefale denne her restaurant som hedder Diablito der ligger i Puerto Portals på Mallorca. De laver jordens bedste pizza, som vi fik i sidste uge. Deres pizza er tynde og sprøde, hvilket jeg synes er de bedste. Personligt er jeg ikke til de tykke, så hvis du er til de Amerikanske pizza, så skal du ikke tage til denne her 😉 Medmindre du selvfølgelig vil prøve noget nyt og prøve deres lækre salater..

  Lige nu slapper jeg af herhjemme, da jeg har været ude hele formiddagen med min bedste veninde og shoppe. Jeg skulle købe en masse, fordi jeg løb tør for ansigtscreme, body lotion, deodorant og flere pige ting. Men nu har jeg fået købt det meste og er klar til at tage afsted til Italien. Senere skal jeg mødes med en ven jeg ikke har set i meget lang tid. Kys for nu!

  Share:

  2 Comments

  1. Corie Bratter
   July 7, 2015 / 7:52 am

   mmmm…. I want pizza after seeing this pictures!Where about in Italy are you travelling?Coriewww.barefootinluxembourg.com

   • Sofie Clausen
    July 8, 2015 / 5:38 pm

    Near Tuscany, never been there before 🙂

  Leave a Reply