• Pink flowers

  Jumpsuit // Abercrombie    Shoes // Pavement   Jewelleries // Maanesten   Headband // H&M

  There’s always trouble with the wifi here, but we finally got it back yesterday. Here’s my outfit from the other day, perfect for this hot weather. I’ve started to love wearing headbands again, especial the ones with the elastic in the back… I hope you understand what I mean. They’re pretty easy to make, so maybe when I come back to Denmark, I’ll buy some materials for it. Speaking of which, my best friend and I will try to make a Stella McCartney bag once we’ve returned from Italy. I’m looking so much forward to see how that will end up 😉


  Der er altid problemer med wifi her, men vi fik den endelig op og køre i går. Her er mit outfit for et par dage siden, perfekt til dette varme vejr. Jeg er begyndt at elske at bruge pandebånd igen, specielt dem med elastik bag på.. Jeg håber I forstår hvad jeg mener. De er temmelig nemme at lave, så måske når jeg kommer tilbage til Danmark, vil jeg købe nogle materialer til det. Faktisk så har min bedste veninde og jeg tænkt os at lave en Stella McCartney taske når vi er kommet tilbage fra Italien. Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå 😉

  Share:

  2 Comments

  1. Corie Bratter
   July 7, 2015 / 8:58 am

   I really need a white short jumpsuit after seeing this post!Coriewww.barefootinluxembourg.com

   • Sofie Clausen
    July 8, 2015 / 5:38 pm

    They have plenty of these in Zara and H&M!

  Leave a Reply