• Instagrammin’

  Remember to follow me on Instagram for more daily updates!


  Sometimes it’s much easier to quickly post a picture on my Instagram to keep you guys updated than write a blog post. Of course I’m not saying that I’ll quit blogging, but you know on the go, Instagram is more handy. So just in case if you’re not already following me, here is my Instagram

  We’re celebrating a friend of mine’s birthday today, so I’ll quickly jump into the shower and get ready for tonights dinner. Finally, it’s time to dress up and give the bikini a rest 😉

  Nogle gange er det meget nemmere at poste et billede på Instagram for at holde jer opdateret, end at skrive et blog indlæg. Jeg siger selvfølgelig ikke jeg stoppe med at blogge, men I ved at på farten er Instagram mere handy. Så i et tilfælde af at I ikke allerede følger mig, her er min Instagram.

  I dag fejrer vi en af mine venner, så jeg vil skynde mig i bad og gøre mig klar til aftens middag. Endelig er det tid til at dress up og give bikinien en pause 😉

  Share:

  Leave a Reply