• Half blind?

    The day before yesterday we arrived to sunny Italy. It’s so beautiful here, and there is a breathtaking view from our house. A couple of days before we went on the long drive, my eye started to get irritated. Sadly, it got even worse on the trip to Italy, and it got very painful. It’s getting a bit better now, but now I look like a pirate since I have to cover up my eye to protect it against the sun. It’s quite difficult to be ‘half blind’, but I’m slowly getting used to it. So yeah, people call me the pirate now, hopefully I can take off my eye patch soon! I’m off to the pool now, kisses.    I forgårs ankom vi til solrige Italien. Det er så flot her og der er en fantastisk udsigt fra vores hus. For et par dage siden før vi skulle på den lange køretur, begyndte mit øje at blive irriteret. Desværre blev det endnu værre på køreturen til Italien, og blev meget smertefuldt. Det er blevet lidt bedre nu, men nu ligner jeg en pirat, da jeg er nødt til at dække mit øje for at beskytte det mod solen. Det er ret svært at være halvblind, men jeg er så småt ved at vænne mig til det. Så ja, folk kalder mig piraten nu, forhåbentlig jeg kan tage mit klap for øjet af snart! Jeg smutter ned til poolen nu, kys.

    Share:

    Leave a Reply