• Thursday ”tumbling”

   

  I’ll be heading to Spain the day after tomorrow for a week with my school. Unfortunately, there will be no wifi, however, I have made a few posts for you guys that will be uploaded automatically to keep the blog going. As I said I’m going to Spain, where we will be doing lots of fun activities. Sadly, we have to go by bus from Luxembourg, which will be a loooong ride. We will definitely have time to catch up! Hugs
  I over morgen skal jeg til Spanien i en uge med min skole. Desværre vil der ikke være wifi, men jeg har lavet nogle indlæg der vil være klar til at blive postet og holde jer opdateret. Som jeg sagde skal jeg til Spanien, hvor vi vil lave en masse sjove aktiviteter. Uheldigvis skal vi rejse dertil med bus herfra Luxembourg, hvilket bliver en laaang tur. Vi får bestemt tid til at få snakket! Kys for nu

    

  Share:

  Leave a Reply