• Sunny island

    It’s so nice to be back again, as I haven’t been here for almost a year. I don’t think I have ever been here while it was this hot. We arrived Sunday afternoon, where we went to our house and relaxed by the pool. This is absolutely one of my favorite places to be! This morning my boyfriend and I went jet skiing with a friend of mine. First time I have ever tried one. It was crazy fun! It literally felt like you were flying across the water. Sadly, I couldn’t bring my camera as I didn’t want to take the chance of getting sand into it. Again, I wished that I had a GoPro… Now we’re just relaxing, as we have been outside the whole morning. We will probably relax by the pool rest of the day. Hugs!
    Det er så skønt at være tilbage igen, da jeg ikke har været her i næsten et helt år. Jeg tror ikke at jeg nogensinde har været her, mens det har været så varmt. Vi ankom søndag eftermiddag, hvor vi gik til vores hus og slappede af ved poolen. Dette er absolut et af mine yndlings steder! Her til morgen var min kæreste og jeg ude og sejle på jetski med en af mine venner. Det var første gang jeg nogensinde havde prøvet det. Det var super sjovt! Det føltes som om man fløj hen over vandet. Desværre kunne jeg ikke bringe mit kamera, da jeg ikke ville risikere at få sand i det. Igen ville jeg ønske, at jeg havde GoPro… Nu skal vi bare slappe af, da vi har været udenfor hele morgenen. Vi vil sandsynligvis slappe af ved poolen resten af dagen. Knus!

    Share:

    Leave a Reply