• So close


    I wanted to post this earlier this evening, but due to traffic I just got home now. However, we went out for dinner, and we had delicious food! I never say no to pizza, and definitely not when it’s at an Italian restaurant. Earlier this day I had to go to the doctor to get an allergy test, but when we got there they said we had to come back tomorrow before they actually could do the ‘test’. How annoying… Oh well, now there’s only two days left of school and then it’s finally summer holidays! I’m leaving for Mallorca on Sunday, where my boyfriend will arrive the day after. Can’t wait to get there and relax and not think about school. What’s your plans for the summer? I’m off to bed now, sweet dreams 🙂    Jeg ville rigtig have uploadet dette indlæg tidligere på aftenen, men på grund af trafikken er jeg først lige kommet hjem. Vi var ude og spise til middag, og vi fik super lækkert mad! Jeg siger aldrig nej til pizza, og bestemt ikke når det er på en italiensk restaurant. Tidligere på dagen måtte jeg til lægen for at få en allergi test, men da vi kom sagde de at vi skulle komme tilbage i morgen, før de rent faktisk kunne lave ‘testen’ på mig. Hvor irriterende … Nå, men nu er der kun to dage tilbage af skole og så er det endelig sommerferie! Jeg tager til Mallorca  på søndag, hvor min kæreste vil ankomme dagen efter. Jeg kan slet ikke vente med at komme derned og slappe af og ikke tænke på skolen. Hvad er jeres planer for sommeren? Nu tager jeg nathuen på, sweet dreams 🙂

    Share:

    Leave a Reply