• Red Addiction


    I just got home from town, after being there for 6 hours. Quite exhausted now, and so are my feet! Yesterday I bought these two beautiful dresses from Zara, however, when I went there today everything in the shop was on sale, including the dresses. You got to be kidding me… Oh well, can’t really do anything about it now. I will soon be starting on packing my luggage for tomorrow. It’s gonna be so warm on Mallorca, I think my phone said at least 30 degrees. Pheew, I definitely know who’s gonna be laying at the pool all day 😉 
    Jeg er lige kommet hjem fra byen efter at have været der i 6 timer. Er helt udmattet nu, og det samme med mine fødder! I går købte jeg disse to smukke kjoler fra Zara, men da jeg var i butikken i dag var alt til salg, inklusiv kjolerne. You got to be kidding me.. Nå, men jeg kan ikke rigtig gøre noget ved det nu. Jeg vil snart begynde på at pakke min kuffert til i morgen. Det bliver så varmt på Mallorca, jeg tror vidst min mobil sagde mindst 30 grader. Pheew, jeg ved godt hvem der skal ligge ved poolen hele dagen 😉

    Share:

    Leave a Reply