• Last weeks outfit

    This post is made in advance


    Now I have probably arrived in Spain, or maybe close to our destination. The weather better be good since all we’re doing is outdoor activities. Sadly, we can’t bring our phones to the activities, so I won’t be able to take any pictures. We won’t have the opportunity either to charge our phones, which is quite sad as we can’t write or call home. Completely disconnected from the world, but it will be good for our health. I wished I had a GoPro, as we will mostly be by the sea. It could have been cool to make a video about the trip. Maybe I should put that on my wish list for my birthday. That’s all for now, hugs!    Nu er jeg forhåbenligt ankommet til Spanien, eller måske tæt på vores destination. Håber virkelig vi får godt vejr, da alt hvad vi laver er udendørs aktiviteter. Desværre kan vi ikke tage vores telefoner med til aktiviteterne, så der bliver ingen billeder. Der vil heller ikke være mulighed for at lade vores mobiler op, hvilket er lidt surt og så kan jeg ikke engang skrive eller ringe hjem. Totalt afkoblet fra verden, som også er sundt nok i ny og næ. Jeg ville ønske jeg havde et GoPro, da vi for det meste vil være ved havet. Det kunne have været fedt at lave en video om turen. Måske skulle jeg sætte det på min ønskeliste til min fødselsdag. Det er alt for nu, knus!


    Share:

    Leave a Reply