• La Fosca

  I returned from sunny Spain this morning at 8.00 to rainy Luxembourg. Not what I expected, but it’s so nice to be home again. I had so much fun at the school trip, and we did many fun activities, especially sailing. I tried to do windsurfing for the first time, didn’t work out for me. I kept falling, but hopefully I can try it again in the future where we have more time to practice. I have plenty of pictures I would love to show you guys, but here’s a few from the trip so far. As I said I didn’t bring my phone or camera, so the quality isn’t the best. These pictures are from my friends, so credits to you guys!

  I’m at the moment about to head to town for a brunch with some friends, so I better get ready. Hugs!  Jeg ankom i morges fra solrige Spanien kl.8.00 til regnfulde Luxembourg. Ikke lige hvad jeg havde forventet, men det er så dejligt at være hjemme igen. Jeg havde det så sjovt på skoleturen, og vi lavede mange sjove aktiviteter, især sejle. Jeg prøvede at windsurfe for første gang, men det gik ikke så godt for mig. Jeg faldt hele tiden af, men forhåbentlig kan jeg prøve igen i fremtiden, hvor jeg har mere tid til at øve. Jeg har en masse billeder jeg ville elske at vise jer, men indtil nu kan I se de her fra turen. Som jeg sagde tog jeg ikke min mobil eller kamera med, så kvaliteten er ikke den bedste. De her 

  Jeg er i øjeblikket ved at gøre mig klar til at tage ind til byen, for at mødes med et par venner til brunch, så jeg må hellere til at blive færdig. Knus!


  Share:

  Leave a Reply