• Gold Metallic Temporary Tattoos

  This post is made in advance


  I find these popular silver/gold tattoos so pretty, even though I’m not a big fan of tattoos in general. Although, these are only temporary which is perfect for me! They’re everywhere on Tumblr and it looks so cool how people combine the many different tattoos with each other. You can definitely get very creative with them! They’re in many stores now and online such as Ebay, Amazon and so on. However, I don’t know there this tattoo is from, as I got it from a friend. 
  I’m still in Spain, and will first be back on Friday. It’s nice with a little sportive vacation. I hope you’re all doing well. Kisses!


  Jeg synes de her sølv/guld tattoos er så fine, selvom jeg ikke er den største fan af tattoos generalt. De her tattoos er dog kun midlertidig, hvilket er perfekt til mig! De er overalt på Tumblr og det ser så fedt ud hvordan folk har kombineret de forskellige tattoos med hinanden. Man kan helt klart blive kreativ med dem! De er i mange butikker nu og online såsom Ebay, Amazon osv. Jeg ved dog desværre ikke hvor denne her er fra, da jeg fik den fra en veninde. 
  Jeg er stadig i Spanien, og vil først være hjemme igen på fredag. Det er skønt med en lille aktiv ferie. Jeg håber I alle har det godt. Knus!

  Share:

  Leave a Reply