• A day off


    I’m not kidding when I say it was 30 degrees when I took these pictures couples of days ago. It was boiling hot the whole day, even at 22.00 it was super hot. However, the reason why was because a big thunderstorm was coming up. Never seen or heard anything like that before! Oh well, I went to barbecue Friday with some friends from my school. It was so nice and chill, but I didn’t even take any pictures, what a pity. On Saturday I went on camping with some other friends, and I had my first dip this year. It was so nice and refreshing, but sadly I got even sicker than I already was. Not the smartest idea, but I simply couldn’t resist. I’m at the moment at home taking a day off from school, as I’m trying to recover from my illness. Hopefully I’ll get better soon, as we have a school trip coming up. Hugs!    Jeg lyver ikke når jeg siger det var 30 grader, da jeg tog disse her billeder, et par dage siden. Det var utroligt varm hele dagen, selv kl. 22.00 kunne man stadig rende rundt i t-shirt. Grunden til det varme vejr var dog fordi et stort tordenvejr begyndte om natten. Jeg har aldrig set eller hørt noget lignende før! Nå, men jeg var til barbeque i fredags med nogle venner fra min skole. Det var super hyggeligt, men jeg fik desværre ikke engang taget nogle billeder. Lørdag gik på at campe med nogle andre venner, og jeg havde årets første svømmetur. Det var så lækkert og forfriskende, men desværre blev jeg endnu mere syg end jeg var i forvejen. Nok ikke det smarteste med den svømmetur, men kunne ikke lade hver. Jeg er i øjeblikket hjemme og tager en fridag fra skole, da jeg prøver at blive rask. Forhåbentlig får jeg det snart bedre, da jeg på en skole tur snart. Knus!

    Share:

    Leave a Reply