• Pink biker jacket

  Jacket // Gina Tricot  Top // Topshop  Jeans // Dr Denim  Shoes // Vans  Bag // Alexander McQueen

  Godmorgen! Gud hvor er det dejligt at få blogget igen. Jeg så lige mit snit til at lave et lille indlæg til jer, nu hvor jeg har skulle læse så meget. Jeg har nu været op i hele 6 eksamner og jeg mangler stadig 8. Puuha, glæder mig til det er ovre.. Nå men jeg faldt lige over denne biker jacket fra Gina Tricot. Jeg synes den er virkelig fed, og meget casual at se på. Den kan også bruges til en bytur, og gøre sit outfit lidt mere råt at se på. 

  Det var også i forgårs jeg gik mit første fashion show, og jeg synes jeg klarede det meget godt. Jeg var dog rigtig nervøs lige da jeg skulle til at gå på scenen, men det gik hurtig væk igen. Jeg skal nok vise jer nogle billeder meget snart! Det var alt for nu, jeg må hellere tilbage til mit læsning.
  Good morning! Gosh I’ve missed blogging. I just took the liberty to update you guys, as I’ve had so much studying. I’ve had 6 exams so far, so 8 to go. I’m looking so much forward till the end of this… Oh well, I found this biker jacket from Gina Tricot. I think it’s so cool and very casual, and it’s my favorite color ;). However, you can also use it for a night out, and make your outfit look a bit more tough, depending on how you style it of course.

  The day before yesterday I did my first fashion show, and I think I did well. I was quite nervous when I was about to enter the stage, but it quickly disappeared. I’ll show you some pictures as soon as possible, but I better get back to my studying, bye!  

  Share:

  Leave a Reply