• One more to go

  Finally, I’ve got only one exam left. I’m quite exhausted from all this studying, but I’m only missing one more exam, and then I’ll be running out of the gym on Friday with my hands in the air. On Monday it’s back to normal life, but right before that my boyfriend will be visiting this coming weekend. Probably most of you in Denmark have been told now what exams you will be doing, and soon it is your turn to sit with your nose in a book. I hope you’ve got the subjects you wanted, and then it just about studying, studying and studying.

  Good luck you guys!

  Endelig er der kun en eksame tilbage. Jeg er godt nok ved at være træt af alt det læseri, men jeg mangler dog kun lige den sidste på fredag, og så er jeg den som løber ud af hallen med armene i vejret. På mandag er det tilbage til den normale hverdag, men lige inden da får jeg besøg i weekenden af min skønne kæreste. Nu har de fleste af jer i dk fået af vide hvad I skal op i til eksamen, og snart er det jeres tur til at sidde med næsen i en bog. Jeg håber I trak de fag I ville op i, og så er det bare med at læse, læse og læse.

  Good luck you guys!

  Share:

  Leave a Reply