• On the go

  Jacket // Cream  Shirt // Zara  Jeans // Diesel  Boots // Billi bi  Bag // Michael Kors

  This fluffy jacket is probably the most comfortable thing I own! It’s so soft, and I love the lace-details on its’ sleeves. I think it’s over a year ago since I bought it, so I’m not sure if they still have it in their shop. 

  Today after school I went to the gym. All day I have been thinking about doing a hard leg workout, and that’s exactly what I did. Gosh, I almost had to crawl out of the gym. It’s such a good and painful feeling at the same time, but I’m definitely not looking forward for tomorrow, where I’m probably gonna be sore. Bye guys!

  Denne her fluffy jakke er sandsynligvis det mest behaglige stykke tøj jeg ejer! Den er virkelig blød, og jeg så elsker jeg blonde detaljerne på dens ærmer. Jeg mener det er over et år siden jeg købte den, så jeg er ikke sikker på, om de stadig har den i deres butikker.

  I dag efter skole smuttede jeg i fitness. Hele dagen havde jeg tænkt på at lave en hård ben workout, og det skal jeg lige love for jeg gjorde. Jeg måtte næsten kravle hjem fra fitness. Det er en god og smertefuld følelse på samme tid, men jeg ser absolut ikke frem til i morgen hvor jeg nok bliver en del øm. Kys for nu!

  Share:

  2 Comments

  1. Elena Krumlowsky
   June 7, 2015 / 4:39 pm

   What a beautiful bag 😀

   • Sofie Clausen
    June 8, 2015 / 1:36 pm

    Haha, I know right? 😀

  Leave a Reply