• Big day ahead

  A quick update for you guys! I arrived in Denmark yesterday evening, and today is a big day. My mum and stepdad is getting married. Ahh, I’m so excited and it’s actually in a few hours so I better hurry up and get ready. However, the weather is not very sunny right now. Hopefully it will clear up… 

  Yesterday we had to leave right after I came back from school, so in my hurry I forgot my charger for my laptop and my phone. Wow, well done Clausen, so I won’t be able to blog before Monday. Alright, I better be going now, bye!  En hurtig opdatering til jer! Jeg ankom i går aftes i Danmark, og der er en stor dag forud. Min mor og stedfar skal giftes. Ahh, jeg er så spændt og det er faktisk om et par timer, så jeg burde nok til at gøre mig klar. Vejret er desværre ikke det bedste lige nu, men jeg håber det vil klare op…

  I går skulle vi gå lige efter jeg kom tilbage fra skole, så i min fart glemte jeg min oplader til min computer og min telefon. Wow, stærkt Clausen, så jeg kan ikke blogge før mandag. Okay, jeg må hellere til at gøre mig klar nu, kys!

  Share:

  Leave a Reply