• Nails on fleek

  Jeg plejer altid at få mine negle ordnet når vi er på Mallorca, men jeg skulle desværre ikke afsted alligevel af personlige årsager. Men nu prøvede jeg at få dem lavet i Luxembourg, og jeg er blevet rigtig glad for resultatet. Jeg valgte denne gang at prøve gel lak, som skulle holde op til 2 uger. Nogen kan det holde en hel måned! Tænk at kigge på sine negle i en hel måned, og de stadig ser ud som om man lige har forladt salonen? Ain’t complaining! Men nu må vi se hvor længe det holder på mig. Mine negle vokser virkelig hurtigt, så hvis jeg er heldig kan det måske holde to til tre uger. Prisen er dog lidt dyr, skulle betale 50 euro, men hvis det lever op til mine forventninger er det godt betalt. 

  Jeg er i Danmark nu, og de har lovet hele 20 grader her i weekenden! Det har bare med at passe, for Clausen vil have sol og sommer nu 😉
  Usually I always get my nails done when I’m on Mallorca, but sadly we couldn’t go of personal reasons. Such a pity, but I then tried to get them done in Luxembourg and I’m very pleased with the results. This time I choose to try the gel nail polish, which can last up until two weeks. Some people manage to keep it for a whole month! How nice, for a whole month your nails still look like you just left the nail salon. Ain’t complaining! But lets see for how long it will last on me. My nails grow so quickly, so I guess they will last for two to three weeks. It’s a bit expensive, I had to pay 50 euros, but if it lives up to my expectations, it’s well paid. 

  I’m in Denmark at the moment, and they’ve said it would be 20 degrees this weekend! I really hope it’s true, cause Clausen wants the sun and summer right now 😉

  Share:

  Leave a Reply