• My first fashion show

    Gia in Style

    Ihh har glædet mig til at fortælle jer at jeg skal gå mit første fashion show d.6 maj her i Luxembourg, for Karen Millen. Det vil forgå midt inde i byen, hvorefter der vil være den officielle åbning af selve butikken. Det bliver utroligt spændende, og jeg må nok sige at jeg er en smule nervøs. Tænk hvis jeg falder i tøjet eller et eller andet går galt? Jeg tror bare jeg helt skal lade hver med at tænke på det 😉 Alle er velkommen til at komme og kigge, og det starter kl.19.00. Håber jeg ser nogle af jer!    Oh, I’ve been so exciting to tell you guys that I’ll be walking my first fashion show 6th of May in Luxembourg, for Karen Millen. It will take place right in the center of Luxembourg, thereafter there will be the official opening of the shop. I’m so excited, but I’m not gonna lie that I’m quite nervous. What if I stumble in the clothes or something else will happen? I think I’ll just need to stop speculating about it 😉 Everyone is welcome to come and watch, and it will start 19.00. I hope I’ll see some of you guys!

    Share:

    Leave a Reply