• Casual spring outfit


    Jeg var så spændt forleden at solen endelig skinnede til at man kunne sidde udenfor og nyde den. Eller det troede jeg… Jeg skyndte mig ihvertfald at hente min dyne og en pude, og lagde mig ud på vores sofa. Jeg faldt vidst lidt i søvn og vågnede op med en solbrændt næse. Dagen efter, hvilket var igår vågnede jeg så op til en stoppet næse og træthed. Har det en smule bedre i dag, men der er stadig lidt vej endnu til jeg er helt på toppen. Må passe bedre på til en næste gang.. 
    I was so excited the other day that the sun was finally shining and you could be outside and enjoy it. Or that’s what I thought, so I quickly went to get a blanket and a pillow to lie outside on our couch. It was so nice and cozy that I almost fell asleep, which caused my nose to get sunburned and probably also the reason why I’m sick now. I’m feeling a bit better today, but still tired. Hopefully I have learned my lesson now, and be a bit more careful in future. 

    Share:

    Leave a Reply