• Bye bye

  Om ikke så længe vil jeg være på vej hjem igen til lille Luxembourg. Dejligt at have haft to ugers ferie, men har dog skulle læse op til mine eksamner som jeg har om ikke så længe. Bloggen kommer defor ikke til at blive så ofte opdateret den næste kommende måned, men hvis jeg får tid imellem min læsning skal jeg nok prøve alt hvad jeg kan for at få blogget. Jeg skal lige have pakket de sidste ting inden jeg tager afsted, nu hvor der er kommet lidt ekstra tøj og sko ned i kufferten efter en tur på strøget 😉 Ha’ det godt!

  xoxo  Soon I’ll be heading for Luxembourg. It was so nice having two weeks vacation, but sadly I had to spend most of the time studying for my exams. The blog won’t be updated as often the next coming month, but I’ll try my best to blog between my breaks from studying. I’ll head back to pack the last things before I leave, since some extra clothing and shoes has been added to my suitcase 😉 

  xoxo

  Share:

  Leave a Reply