• Beige and glitter

  Nu er det endelig min tur til at have påskeferie. Skønt, skønt skønt! Jeg fik i ”påskeæg” tøj fra et af mine yndlings mærker, Custommade. De laver noget meget enkelt og feminint tøj. Jeg glæder mig ihvertfald til at kunne lufte mine solbrune ben i denne her nederdel 😉

  Jeg var i byen igår, og der blev danset godt igennem. Så i dag står den ellers bare på afslapning og junkfood. Jeg er begyndt at se Paradise Hotel, woopsi… Det plejer ellers ikke at være noget jeg bruger min tid på, men det er da meget godt til lige at få et godt grin, så jeg vil gå igang med at catch up med de sidste episoder jeg ikke nåede at se de sidste par dage. 

  God weekend til jer!
  Now it’s finally my turn to have easter break. Sooo wonderful! I got clothes from my favorite brand, Custommade. They have some really simple and feminine clothing. I’m definitely looking forward to wear the skirt during the summer when my legs are tanned 😉

  Yesterday I went to town, and danced all night long. So today I’m doing nothing but chilling and eating junk food. I’ll head back and watch Paradise Hotel, and catch up with the last couple of episodes I missed. Usually I’m not the type of person who watch those reality programs, but I gave it a try and I actually find it quite entertaining.   

  Have a nice weekend!

  Share:

  Leave a Reply