• Highlight of the week

  Som jeg sagde i mit tidligere indlæg havde jeg glædet mig helt vildt til igår. Jeg skulle til et fotoshoot om formiddagen for at få taget nogle billeder til min portfolio, hos et modelbureau som hedder Gia in Style. Det var super sjovt, og jeg mødte tre andre vildt søde piger, som også skulle have taget billeder. Der går nok et par dage før jeg får billederne, men jeg er så spændt på at se resultatet! Bagefter tog jeg hjem og slappede af og nyd solen. Nu kan man endelig begynde at mærke solens stråler, så fantastisk. 

  Har I haft en god weekend?  As I said in my earlier post that I had been looking so much forward to yesterday. I went to a photo shoot in the morning to shoot some pictures for my upcoming portfolio at a model-agency called Gia in Style. I had so much fun, and I meet three sweet girls who also had their pictures taken. It will probably take a couple of days before I receive the pictures, but I’m so excited to see the results! Afterwards, I went home to relax and enjoy the sun. Now you can finally feel spring is on its way, so nice.

  Did you have a nice weekend?

  Share:

  3 Comments

  1. Carmen B.
   March 10, 2015 / 6:21 pm

   These are some lovely snaps and congrats on the model agency!!xx

   • Sofie Clausen
    March 10, 2015 / 7:42 pm

    Thank you, I'm so excited about it! 😉

   • Sofie Clausen
    March 10, 2015 / 7:43 pm

    Thank you, I'm so excited about it! 😉

  Leave a Reply