• Wouldn’t mind wearing #5


    1. Blazer // 2. Top  // 3. Pants  //  4. Earring  //  5. Shoes 


    Forleden var min mor og jeg inde i byen, hvor jeg fandt dette flotte sæt (blazer og bukser)  fra Maison Scotch. Nu er det jo snart tid til hvor man skal til konfirmations fester, så kan man vel ligeså godt begynde at finde ud af hvad man skal have på. Her er mit bud på et klassisk outfit, hvis man ikke er til kjoler. Jeg går dog stadig og drømmer om den flotteste buksedragt jeg har fundet fra Valentino, men det kan jeg godt glemme alt om. Kan dog være jeg laver et indlæg om den på et tidspunkt..    The other day my mum and I went to town, where I found this beautiful suit (blazer and the pants) from Maison Scotch. Now it’s soon time for confirmation parties aka. time to plan what to wear 😉 Here my take on a classic outfit, for those who doesn’t like wearing dresses. However, I’m at the moment dreaming about the most beautiful jumpsuit from Valentino, but as I said. I will keep dreaming. Perhaps I’ll make a post about it someday…


    Share:

    Leave a Reply