• Busy days

  I må virkelig undskylde for stilheden her på bloggen, men jeg har haft mange ting jeg skulle se til. Det er jo kun mit andet år på den internationale skole, og det betyder jeg skal give den en ekstra skalle også nu hvor vi snart har vores IGCSE eksamner. Sad her forleden og kiggede i min kalender, og jeg blev rimelig chokeret da jeg så vi allerede er over halv vejs igennem skoleåret. Puhaa altså.. Er der andre som har det på samme måde som mig? 

  Jeg vil sætte mig til at læse lidt på nogle lektier og spise en god portion Ben & Jerry is. Håber I har haft en god weekend!    I’m so sorry for the silence on the blog guys, I’ve had lots of stuff going on. It’s only my second year at the international school, which mean I need to work really hard and also we soon have our IGCSE exams. The other day I was looking through my calendar, and I was quite shocked that we’re already more than half way through the school year. Gosh… Is there anybody else who feels the same way as me?

  I’ll dig into some homework and eat some Ben & Jerry ice-cream. I hope you had a nice weekend!   

  Share:

  Leave a Reply