• 200th blog post

  Dette her er mit 200. indlæg! Har desværre ikke helt styr på hvor længe jeg har haft min blog, men tænkte det her kunne erstatte det. Har rodet igennem mine billeder, og har fundet nogle gamle, som jeg muligvis har lagt på bloggen igennem alt den tid jeg har haft den. Kvaliteten blev desværre ikke helt som jeg havde håbet, så det må I meget undskylde hvis billederne er uskarpe. De to første billeder er faktisk helt tilbage fra 2012 som I ser ovenover, så tror jeg bloggen er ved at være oppe på hele 3 år nu! Synes selv det var meget sjovt at lave dette her indlæg, sig endelig jeres mening hvad I synes. I må også gerne forslå om andre indlæg I kunne tænke jer jeg lavede 🙂     This is my 200th post! Unfortunately, I don’t quite know for how long I’ve had my blog, but I thought this could replace it. I went through my pictures and found some old ones that I might have posted on the blog through the time I’ve had it. The quality was not quite as I had hoped, so I’m sorry for the blurry images. The first two pictures are actually from 2012, which you see above, so I think the blog is almost 3 years now! I found it quite funny to do this post, and I would love to hear what you think. And please let me know I if there’s any other post I should do 🙂

  Share:

  2 Comments

  1. Anonym
   February 23, 2015 / 10:45 pm

   Kanon gode billeder, der er altid spændende at snuse rundt på din blog! 🙂

   • Sofie Clausen
    February 24, 2015 / 6:49 pm

    Tak, det er jeg super glad for at høre!

  Leave a Reply