• Thoughts on the previous year

  Godt nytår alle sammen! Håber I havde en fantastisk aften/nat og fik fejret den med de mennesker I holder af. Jeg havde ihvertfald en super fed aften, som jeg holdte sammen med min bedste veninde, hvor vi senere om aftenen tog til en fest 🙂

  Der er sket mange ting i 2014 for mig, både op og nedture, selvfølgelig. Sådan er livet. Jeg har været på masser af spændende rejser, mødt nye søde mennesker, dyrket en masse sport, revnede et par bukser for første gang i mit liv og selvfølgelig var det mine yndlings, spist masser af god mad, og festet som teenagers nu skal have lov til 😉 Jeg har dog også fået en øjenåbner om at man skal nyde livet, og tage tingene som de kommer. 

  Jeg er så klar til et nyt fantastisk år, og jeg kan se tilbage på 2014 med et smil på læben.  Happy New Year everyone! I hope you had a wonderful evening/night, and celebrated it with the people you love. I had an amazing night with my best friend, where we later went to a party 🙂


  So many things have happened to me in 2014, both ups and downs. Of course, that’s how life is. I’ve been traveling a lot, met new people, done lots of sports, ripped my pants for the first time and of course it was my favorite, ate delicious food and been partying as teenagers should do 😉  However I’ve also had an eye-opener about enjoying life, and take things as they come. I’m so ready for a new amazing year, and I can look back on 2014 with a smile on my lips.

  Share:

  Leave a Reply