• I wouldn’t mind wearing #4

  I wouldn't mind wearing

  Av min pengepung.. Sorry guys, men denne her er ikke til jer som er nærige med penge (mht. de lidt dyre ting altså). Sådan kan det gå på en søndag aften, når man sidder og drømmer sig til sit drømme look. Har allerede de to armbånd fra Maanesteen, så langt så godt! Så mangler vi bare resten… Ej tror bare jeg holder mig til at spare sammen til de sneakers fra Malene Birger. Så dem i lufthavnen da jeg var på vej hjem fra Danmark sidste gang, og jeg synes virkelig de er så flotte. Tror også i det hele taget jeg bare er vild med alt fra Malene Birger lige pt. Jeg kan håbe på at de sætter skoene lidt ned, nu hvor der er udsalg.. Sweet dreams girls!  Sorry guys, but this isn’t for you who are ‘penny-pinching’ (regarding to the expensive stuff). This is what I ended up with on a sunday evening, dreaming about my dream outfit. I already have the two bracelets from Maanesten, so far so good! Now I only need the rest… No, I think I’ll just stick to the shoes from Malene Birger and start to save money. I saw them in the airport in Copenhagen, when I was on my way home to Luxembourg, and they’re absolutely pretty. Actually, atm I think everything from Malene Birger are nice. I hope there will be some discount on the shoes, now that there are sale… 

  Sweet dreams girls! 

  Share:

  Leave a Reply