• Russian Twist



  Det var godt nok længe siden jeg havde været i fitness! Det var helt rart at komme tilbage.. Har bare hele tiden gået og sagt til mig selv jeg ikke har haft tid, MEN det skal der sættes en stopper for. Jeg bliver nemt træt her om vinteren, så hvis der er noget som skal få min hjerne til at fungere, så er det at træne. 
  I dag stod den på mave, og en af mine favorit øvelser til det er Russian Twist. Den er super god for maven, og man kan virkelig mærke det efter man har gjordt øvelsen et par gange. Plejer at lave øvelsen i et minut. 


  I haven’t been in the gym for so long! It was so nice to be back again… I just told myself all the time that I didn’t have time for it, BUT now I’ll change that. I get so easily tired during the winter, so if there’s anything that helps my brain to function, then it’s by going to the gym.

  Today I did abs, and one of my favorite work outs is the Russian Twist. It’s really good for your abs, and you can definitely feel it after a couple of reps. I usually do it for 1 minut.

  Share:

  Leave a Reply