• Outfit of the day

  Sweater – here  //  Pants – bought from Vila 2 years ago   // Shoes – here 


  Man kan få den her sweater i flere forskellige farver og til en god pris! 

  Nu hvor det er blevet koldt, havde jeg brug for en sweater der gik højt op i halsen. Jeg var heldig at finde en på Gina Tricot’s hjemmeside, som min veninde købte til mig lige inde hun kom for at besøge mig, da vi ikke har nogen Gina Tricot butikker her i Luxembourg. Jeg er virkelig blevet så glad for den, da den er så blød og kradser ikke som nogle sweater godt kan gøre. Højhalsede trøjer og sweater har også været på mode i et stykke tid nu, og jeg synes personligt selv at det ser vild fedt ud til både piger og drenge. 


  Now that it’s getting colder, I needed a sweater to keep me warm and which had a high neck. I was lucky to find one from Gina Tricot, which my friend bought just before she came to visit me, as we don’t have a Gina Tricot here in Luxembourg. I really love this sweater, it’s so soft and it doesn’t feel uncomfortable as some sweaters tend to do. High-necked sweaters and shirts have also been quite fashionable for a while now, and I personally think that it looks so nice for both girls and boys.

  Share:

  Leave a Reply